dinsdag 25 september 2012

Doorslapen

Sinne slaapt sinds 2 nachten door!

De eerste keer doorslapen was per ongeluk. Ik had de babyfoon mee naar bed, maar had deze nog even uit staan omdat Sinne piepte en ik de kinderen niet wakker wilde maken. Maar ik ben in slaap gevallen voordat ik de babyfoon weer aan had gezet en werd 's ochtends om 6 uur wakker. Het was stil in huis. Om 6.45 uur opgestaan en naar beneden. Sinne lag nog heerlijk te slapen en de bench was (gelukkig) droog.

Maar had ze nou gepiept of niet? Ik denk zelf van niet, want je hoort het in de slaapkamer evengoed nog best hard en het is nou ook niet echt een geluid wat prettig in het gehoor ligt.

Gister voor de zekerheid weer de babyfoon mee en deze keer wél aangezet, maar Sinne heeft weer lekker doorgeslapen. Dus vanaf vandaag ook geen babyfoon meer mee.

Gister is John Paul ook thuis gekomen en kon hij ook eindelijk kennismaken met Sinne. Sinne vindt het lekker om bij mijn voeten te slapen en deed dit gister ook al bij John Paul, dus dat komt wel goed.

We gaan weer weekfoto's maken! Bij Fenne heb ik dit ook gedaan tot 1 jaar (daarna werden het maandfoto's). Dit idee is dan weer "gestolen" van Nelly, het baasje van Joppe, de vader van Fenne.
Bovenin staat een tabblad met weekfoto's. Hierin komt iedere week een nieuwe foto. Het is erg leuk om de ontwikkeling bij te houden. Puppy's groeien zó snel. Je hebt het zelf niet in de gaten. Op de weekfoto's is het goed te zien. Ook houden we het gewicht per week bij en er is bovenin de pagina dus ook een tabblad met weegtabel.

Vanmiddag naar de dierenarts voor een APK en de 2e enting.

4 opmerkingen:

  1. Hoi Monique,
    Wat is Sinne ook een leuke hond zeg. Wij zijn de gelukkige eigenaren van Daan van de Eenhoornleijn, het broertje dus van Doutzen Sinne.
    Roepnaam van Daan is Tjibbe. Hij doet het ook erg goed. Doet niets in huis, netjes buiten en zelfs aan de riem op straat. Slaapt ook redelijk door tot smorgens een uurtje of 7
    We hebben allemaal echt geboft met zo'n leuke hondjes! Groetjes uit Tilburg, Wilma van den Berg

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Wilma,
      Wat leuk om wat van jullie te horen!
      Mooi dat Tjibbe het ook zo goed doet. Knap hè, dat ze dat zo snel allemaal door hebben.
      We hebben het inderdaad vreselijk geboft.
      Veel plezier en geluk met jullie Tjibbe. Mooie naam!
      Groetjes Monique

      Verwijderen
  2. Goed idee die weekfoto's. Misschien hield de babyfoon Sinne wakker omdat ze zichzelf hoorde....
    Je hebt dus ook een stabijkonijn?? Sinne wil ook een groen blaadje zo te zien!
    Gr Jan W

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jan,
      Sinne kon zichzelf niet horen, want de ontvanger stond bij mijn bed ;)
      Maar we gaan het gewoon zonder babyfoon doen. Gaat vast goed.
      Bedankt weer voor je berichtje!
      Groetjes Monique

      Verwijderen